Σεπ 26 2017

Διημερίδα “Υγεία και Ασφάλεια στο χώρο Εργασίας”

Ο κύκλος διημερίδων με θέμα «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία», που διοργανώνει το BEST Thessaloniki σε συνεργασία με τον όμιλο ΤΙΤΑΝ επί πέντε συναπτά έτη, επαναλαμβάνεται για 6η φορά.

Συνολικά πραγματοποιούνται έξι (6) ημερίδες που διεξάγονται σε τρεις κύκλους. Ο πρώτος κύκλος ημερίδων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017. Η ώρα έναρξης είναι στις 9π.μ., στο εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ και η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με λεωφορεία που θα έχουν αφετηρία την είσοδο του Πολυτεχνείου.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με κριτήρια που τέθηκαν από τον όμιλο ΤΙΤΑΝ. Προτεραιότητα θα δοθεί σε φοιτητές μεγαλύτερων ετών, ενώ είναι επιθυμητή και η ύπαρξη ποικιλίας σχολών.

Στην διημερίδα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που ήταν συμμετέχοντες και προηγούμενων ετών αλλά δεν είχαν παρακολουθήσει τον πρώτο κύκλο, έτσι ώστε να πάρουν το τελικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν μετά την επιβεβαίωση συμμετοχής σας.

Θα χορηγηθούν επίσημα πιστοποιητικά παρακολούθησης από τον όμιλο ΤΙΤΑΝ.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Κυριακή 1/10/2017 στις 23:00 μέσω της φόρμας: https://goo.gl/forms/FWas4mvbkmSqU7cC2.

Φεβ 22 2017

Course on Mobile App Development

Αυτή την άνοιξη, από τις 15 έως τις 24 Μαρτίου, το BEST Thessaloniki διοργανώνει ένα δεκαήμερο ακαδημαϊκό σεμινάριο με θέμα “Μοbile App Development” (Aνάπτυξη Εφαρμογών για Κινητά Τηλέφωνα). Συμμετέχοντες θα είναι 22 φοιτητές από τεχνολογικά ιδρύματα όλης της Ευρώπης, καθώς και 12 προπτυχιακοί φοιτητές από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μέσα από μια σειρά διαλέξεων, εκπαιδευτικών επισκέψεων και πρακτικής ενασχόλησης, οι φοιτητές θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες προγραμματισμού, απαραίτητες για τη δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν μεθόδους και τεχνικές για την προώθηση του τελικού τους προϊόντος μέσω των social media και του online marketing. Στην πραγματοποίηση του Σεμιναρίου θα συμβάλλουν καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς και διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου.

Aν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις καινούριες γνώσεις, αλλά και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία με φοιτητές από κάθε γωνιά της Ευρώπης, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Η φόρμα θα πρέπει να συμπληρωθεί στα αγγλικά. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με βάση τις απαντήσεις στη φόρμα συμμετοχής.

To κόστος συμμετοχής είναι 12€

Φόρμα συμμετοχής: https://goo.gl/forms/CGl1BXu38xIL01y53

Facebook event: https://www.facebook.com/events/603584829827072/

Φεβ 20 2017

Διημερίδα “Υγεία και Ασφάλεια στο χώρο Εργασίας”

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος για τον κύκλο διημερίδων με θέμα «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία» που διοργάνωσε ο φοιτητικός οργανισμός BEST σε συνεργασία με τον όμιλο ΤΙΤΑΝ επί τέσσερα συναπτά έτη, η εν λόγω διοργάνωση επαναλαμβάνεται για 5η φορά.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με κριτήρια που τέθηκαν από τον όμιλο ΤΙΤΑΝ. Προτεραιότητα θα δοθεί σε φοιτητές μεγαλύτερων ετών, ενώ είναι επιθυμητή και η ύπαρξη ποικιλίας σχολών.

Συνολικά πραγματοποιούνται έξι (6) ημερίδες που διεξάγονται σε τρεις κύκλους. Ο δεύτερος  κύκλος ημερίδων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017. Η ώρα έναρξης είναι στις 9π.μ., στο εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ και η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με λεωφορεία που θα έχουν αφετηρία την είσοδο του Πολυτεχνείου.

Στην διημερίδα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος και συμμετέχοντες προηγούμενων ετών που δεν είχαν παρακολουθήσει τον δεύτερο κύκλο, έτσι ώστε να πάρουν το τελικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν μετά την επιβεβαίωση συμμετοχής σας.

Θα χορηγηθούν επίσημα πιστοποιητικά παρακολούθησης από τον όμιλο ΤΙΤΑΝ.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Τετάρτη 22/02/2017, 23:00 μέσω της φόρμας συμμετοχής.   

Σεπ 29 2016

Join the BEST side of life!

bestsidethumbΤέλειωσε η εξεταστική και δεν ξέρεις πώς να γεμίσεις το χρόνο σου χωρίς το διάβασμα; (δεν είπε ποτέ κανείς 😛 )
Ψάχνεις να κάνεις κάτι διαφορετικό τη νέα χρονιά που να συνδυάζει την τεχνολογία, την προσωπική σου ανάπτυξη, τα ταξίδια στην Ευρώπη και πολλά άλλα; Αν η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι NAI, τότε…

“Join the BEST side of life!”

Αν ακόμα δεν πείστηκες, έλα να μας γνωρίσεις και να δεις τι είναι το BEST την Τετάρτη 5/10 στις 19:00 στο ΚΕΔΕΑ και θα πειστείς!

To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

Και ένα μικρό teaser για το τι είναι αυτό το BEST. 😀

Το BEST (Board of European Students of Technology) είναι ένας πανευρωπαϊκός, μη κερδοσκοπικός, φοιτητικός οργανισμός που απευθύνεται σε φοιτητές τεχνολογίας και έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της διαφορετικότητας. Αυτό προσπαθεί να το επιτύχει μέσω της ανάπτυξης των φοιτητών, οργανώνοντας διάφορα event που έχουν πολλούς στόχους, όπως την υποστήριξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, τη συμμετοχή στην εκπαίδευση και τη συμπληρωματική εκπαίδευση.
Στην πορεία προς την επίτευξη αυτών των στόχων, τα μέλη του BEST έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε διάφορους τομείς συνδυάζοντας τον εθελοντισμό με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και τη διασκέδαση.

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα, έλα την Τετάρτη να μας γνωρίσεις από κοντά και να ανακαλύψεις νέες προοπτικές για την φοιτητική σου ζωή!

Απρ 18 2016

Διημερίδα BEST-ΤΙΤΑΝ Μαΐου 2016

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος για τον κύκλο διημερίδων με θέμα «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία» που διοργάνωσε ο φοιτητικός οργανισμός BEST σε συνεργασία με τον όμιλο ΤΙΤΑΝ επί τρία συναπτά έτη, η εν λόγω διοργάνωση επαναλαμβάνεται για 4η φορά.TITAN May 2016 - Cones

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με κριτήρια που τέθηκαν από τον όμιλο ΤΙΤΑΝ. Προτεραιότητα θα δοθεί σε φοιτητές μεγαλύτερων ετών, ενώ είναι επιθυμητή και η ύπαρξη ποικιλίας σχολών. Επίσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού νέων διαθέσιμων θέσεων.

Ο  τρίτος κύκλος ημερίδων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 και Τετάρτη 18 Μαΐου 2016. Η ώρα έναρξης είναι στις 9π.μ., στο εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με λεωφορεία που θα έχουν αφετηρία την είσοδο του Πολυτεχνείου.

Στη διημερίδα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος και συμμετέχοντες προηγούμενων ετών που δεν είχαν παρακολουθήσει τον τρίτο κύκλο, έτσι ώστε να πάρουν το τελικό Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Η φόρμα αυτή αφορά σε νέους συμμετέχοντες και σε όσους δεν έχουν συμμετάσχει σε κάποια από τις διημερίδες του Νοεμβρίου 2015 και Μαρτίου 2016.

Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν μετά την επιβεβαίωση συμμετοχής σας.

Θα χορηγηθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 22/4/2016, 23:00 εδώ: http://goo.gl/forms/AG9BN662ek

Παλαιότερα άρθρα «

Φέρε περισσότερα στοιχεία