«

»

Δεκ 07 2015

Project-Based Learning: Βιωματική Μάθηση στην Τεχνολογική Εκπαίδευση

12345490_10153068174301511_7306156151969956612_nΤο BEST Thessaloniki σε προσκαλεί να δηλώσεις συμμετοχή στην ημερίδα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου με θέμα το «Project-Based Learning: Βιωματική Μάθηση στην Τεχνολογική Εκπαίδευση». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 9 π.μ. στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του Α.Π.Θ.

Η διοργάνωση αυτή ανήκει στο πλαίσιο των λεγόμενων Local Events on Education (LEoE), μία από τις κύριες διοργανώσεις του BEST. Στο πλαίσιο του φετινού LEoE θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες φοιτητές να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν ιδέες με καθηγητές του Α.Π.Θ., καθώς και με εκπροσώπους εταιρειών, με κοινό στόχο τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας του πανεπιστημίου. Συγκεκριμένα, σε αυτή την ημερίδα θα παρουσιαστεί ο τρόπος με τον οποίο το Project-Based Learning εφαρμόζεται προς το παρόν στο πανεπιστήμιο μέσα από τη δράση διαφόρων ομάδων, αλλά και πώς αυτή η μέθοδος διδασκαλίας θα μπορούσε να βρει περαιτέρω εφαρμογή στα δεδομένα του Α.Π.Θ.

Αν θέλεις, λοιπόν, να εκφράσεις την άποψή σου και να συ
μβάλεις κι εσύ στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας του πανεπιστημίου μας, δήλωσε συμμετοχή στο LEoE, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

Με την ολοκλήρωση της ημερίδας θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ημερίδα και τα Local Events on Education, κάντε κλικ εδώ.