«

»

Απρ 18 2016

Διημερίδα BEST-ΤΙΤΑΝ Μαΐου 2016

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος για τον κύκλο διημερίδων με θέμα «Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία» που διοργάνωσε ο φοιτητικός οργανισμός BEST σε συνεργασία με τον όμιλο ΤΙΤΑΝ επί τρία συναπτά έτη, η εν λόγω διοργάνωση επαναλαμβάνεται για 4η φορά.TITAN May 2016 - Cones

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με κριτήρια που τέθηκαν από τον όμιλο ΤΙΤΑΝ. Προτεραιότητα θα δοθεί σε φοιτητές μεγαλύτερων ετών, ενώ είναι επιθυμητή και η ύπαρξη ποικιλίας σχολών. Επίσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού νέων διαθέσιμων θέσεων.

Ο  τρίτος κύκλος ημερίδων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 και Τετάρτη 18 Μαΐου 2016. Η ώρα έναρξης είναι στις 9π.μ., στο εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με λεωφορεία που θα έχουν αφετηρία την είσοδο του Πολυτεχνείου.

Στη διημερίδα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος και συμμετέχοντες προηγούμενων ετών που δεν είχαν παρακολουθήσει τον τρίτο κύκλο, έτσι ώστε να πάρουν το τελικό Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Η φόρμα αυτή αφορά σε νέους συμμετέχοντες και σε όσους δεν έχουν συμμετάσχει σε κάποια από τις διημερίδες του Νοεμβρίου 2015 και Μαρτίου 2016.

Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν μετά την επιβεβαίωση συμμετοχής σας.

Θα χορηγηθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 22/4/2016, 23:00 εδώ: http://goo.gl/forms/AG9BN662ek