«

»

Σεπ 29 2016

Join the BEST side of life!

bestsidethumbΤέλειωσε η εξεταστική και δεν ξέρεις πώς να γεμίσεις το χρόνο σου χωρίς το διάβασμα; (δεν είπε ποτέ κανείς 😛 )
Ψάχνεις να κάνεις κάτι διαφορετικό τη νέα χρονιά που να συνδυάζει την τεχνολογία, την προσωπική σου ανάπτυξη, τα ταξίδια στην Ευρώπη και πολλά άλλα; Αν η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι NAI, τότε…

“Join the BEST side of life!”

Αν ακόμα δεν πείστηκες, έλα να μας γνωρίσεις και να δεις τι είναι το BEST την Τετάρτη 5/10 στις 19:00 στο ΚΕΔΕΑ και θα πειστείς!

To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

Και ένα μικρό teaser για το τι είναι αυτό το BEST. 😀

Το BEST (Board of European Students of Technology) είναι ένας πανευρωπαϊκός, μη κερδοσκοπικός, φοιτητικός οργανισμός που απευθύνεται σε φοιτητές τεχνολογίας και έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της διαφορετικότητας. Αυτό προσπαθεί να το επιτύχει μέσω της ανάπτυξης των φοιτητών, οργανώνοντας διάφορα event που έχουν πολλούς στόχους, όπως την υποστήριξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, τη συμμετοχή στην εκπαίδευση και τη συμπληρωματική εκπαίδευση.
Στην πορεία προς την επίτευξη αυτών των στόχων, τα μέλη του BEST έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε διάφορους τομείς συνδυάζοντας τον εθελοντισμό με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και τη διασκέδαση.

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα, έλα την Τετάρτη να μας γνωρίσεις από κοντά και να ανακαλύψεις νέες προοπτικές για την φοιτητική σου ζωή!