«

»

Φεβ 22 2017

Course on Mobile App Development

Αυτή την άνοιξη, από τις 15 έως τις 24 Μαρτίου, το BEST Thessaloniki διοργανώνει ένα δεκαήμερο ακαδημαϊκό σεμινάριο με θέμα “Μοbile App Development” (Aνάπτυξη Εφαρμογών για Κινητά Τηλέφωνα). Συμμετέχοντες θα είναι 22 φοιτητές από τεχνολογικά ιδρύματα όλης της Ευρώπης, καθώς και 12 προπτυχιακοί φοιτητές από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μέσα από μια σειρά διαλέξεων, εκπαιδευτικών επισκέψεων και πρακτικής ενασχόλησης, οι φοιτητές θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες προγραμματισμού, απαραίτητες για τη δημιουργία μιας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν μεθόδους και τεχνικές για την προώθηση του τελικού τους προϊόντος μέσω των social media και του online marketing. Στην πραγματοποίηση του Σεμιναρίου θα συμβάλλουν καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς και διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου.

Aν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις καινούριες γνώσεις, αλλά και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία με φοιτητές από κάθε γωνιά της Ευρώπης, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Η φόρμα θα πρέπει να συμπληρωθεί στα αγγλικά. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με βάση τις απαντήσεις στη φόρμα συμμετοχής.

To κόστος συμμετοχής είναι 12€

Φόρμα συμμετοχής: https://goo.gl/forms/CGl1BXu38xIL01y53

Facebook event: https://www.facebook.com/events/603584829827072/